Az lehetséges, hogy ivartalanított cicám állvemhesség tüneteit produkálja?
Tényleg megdöbbentő 2012-ben, van állatorvos, amelyik így műt... hogy a méhét benne hagyja????? Én biztos reklamálnék, a pénz egy részét kérd vissza, de ne ő műtse meg másodszorra...
De jó hír, hogy legalább "csak" álvemhes.Az a baj, hogy pont a méh megbetegedéseit nem kerülitek így el..
Szia!
Hasonló történik velünk is, ugyanígy ivartalanítva lett a cicu, csak mi még rosszabbul jártunk, ugyanis az enyém tényleg vemhes. Ki vagyok nagyon akadva, nem tudom, mi legyen. A kölyköket nem akarjuk, így is 2 macskánk van már. Egyébként a méhet nem veszik ki rutinból, de ezt el kellett mondania elvileg a dokinak. Az alapvető eljárás, hogy csak a petefészkeket szedik ki, mivel ugye az termeli a hormont. A még eltávolítása még plusz pénz. Mi azt fogjuk csinálni, hogy visszakérjük a pénzt és újra elvégeztetjük a műtétet, a magzatok kivételével, méhestül. Nem túl etikus, de mondta a doki, hogy így is végeznek ivartalanítást. Nekünk nagyon kell sietnünk, mert a cica már 1 hónapos vemhes... komolyan nem bírom én se felfogni, hogy velünk történik ez...
Előzőnek:
Én a helyedben hagynám megszületni a kicsiket, ha már így alakult. Gondolj bele, végül is ártatlan élőlényeket pusztítasz el, ha megöleted az egy hónapos magzatokat. Ez olyan, mintha egy 4 és fél hónapos emberi magzatot küretelnének el.
Két hónapig, max. 2 és félig hagyd, hogy az anyjuk nevelje a kicsiket, utána kerestek nekik gazdát, a rendelkezésetekre áll az egész internet, csak fog sikerülni. És ekkor a lelkiismereted is nyugodt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!