Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Költözés után eltűnt a cicám,...

Költözés után eltűnt a cicám, van rá esély, hogy hazajöjjön?

Figyelt kérdés
Tegnap kiszökött a házból... városon kívül lakunk, hatalmas kert van, szomszéd alig. Eddig egész nap aludt, bekucorodva a sarokba, nem akart előjönni, de éjszaka már járkált, felkelt, és hajnalban eltűnt, azóta nem jött haza. Vissza fog jönni egyáltalán?
2012. jún. 24. 09:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

még mindig nem jött haza, és én már nem tudom, mit csináljak.

valamelyik nap elvileg húgomék látták, ahogy beszalad a bozótosba, de mire kiértem, eltűnt. odamentem és csak egy fácán volt ott... de hárman is biztosan állítják, hogy egy fekete cica volt, és mikor húgom szólt neki, visszanézett. de nem tudom, mit higgyek.

néha egyszerűen csak elkap a sírás, és arra gondolok, hogy már rég halott, és hogy soha nem látom viszont. lehet, hogy ez hülyén hangozhat, de több mint egy éve, ahogy kaptam, és tényleg borzasztó sokat adott nekem. csak szeretném tudni, hogy jól van. még azt sem mondhatom, hogy valaki befogadta, mert retteg az idegenektől... autóktól dettó, de amúgy sem láttuk az úton sehol.

a szomszédoknak szóltunk, hogy ha látják, szóljanak, de eddig nem jelzett senki. már csak annyit tudok tenni, hogy kirakom a kajáját ide az udvarba, és várok. de szörnyű érzés akkor is.

2012. jún. 30. 16:15
 12/14 A kérdező kommentje:

8 nap után ma végre hazajött! :)

bár ezt így nem mondanám, mert hajnalban csak arra keltünk fel, hogy valószínűleg két macska verekszik odakint - hát az egyik ő volt. azt hittem, elszalad, ha odamegyek hozzá, de csak kicsit félve nyávogott. jól lesoványodott, de legalább itthon van most már. köszi mindenkinek!

2012. júl. 2. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj de örülök! :) Gondolom most szárnyalsz a boldogságtól! :D Nagyon vigyázz rá, látod, csak reménykedni kellett. Csak megijedt a hirtelen helyváltozástól, de valószínű most már nem lesz gond vele. További szép napot! :)
2012. júl. 2. 08:42
 14/14 A kérdező kommentje:
igen, most nagyon boldog vagyok. :) vigyázok rá, bár még éjszaka sem akart kimenni, azt hiszem, egy időre kicsavarogta magát. :D köszi.
2012. júl. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!