Költözés után eltűnt a cicám, van rá esély, hogy hazajöjjön?
nagyon szivesen!
remelem megkerul a cicus
szia, köszi a hosszú választ. :)
még nincs meg, de fejlemény már van. ma jöttünk haza a keresésből, és szóval van előttünk egy kisebb föld, tele dudvával meg mindennel. vezet befelé egy kicsi, letaposott út, annak a végén észrevett anyu egy cicát, aki nagyon bámult felénk, kérdezi, hogy az nem ő? beszaladtam arra, ő addig elszaladt, de még hátrafordult, és igen, ő volt az - legalábbis több, mint valószínű. most arra gondolunk, hogy elbújt, mert tényleg félős, viszont rémesen ragaszkodik hozzám. raktam ki neki kaját oda, ahol feltűnt, a megszokott kis táljába, tejet is, és reménykedem benne, hogy ettől majd kicsit visszanyeri a bátorságát és hazajön. most is kint ülök a teraszon, villany felkapcsolva, hátha meglát, és idejön... nagyon reménykedem. amíg meg nem kerül, minden nap végigjárom ezt a földet meg a környékét... (mellesleg, bár tudom, hogy minden macska más, de az egyik szomszéd, amikor megkérdeztük, mondta, hogy neki is kiszökött a macskája, mikor ideköltöztek, és egy hét után került elő újra... úgy, hogy hazament. remélem, az én cicámmal is ez lesz... már nagyon hiányzik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!