Vásárolt valaki az utóbbi pár hétben a Gálpetshop.hu webáruházban?
Én 10 napja utaltam nekik előre egy megrendelésért, ami a mai napig nem érkezett meg. Tegnap óta az ügyfélszolgálat telefonját senki nem veszi, a mobilszolgáltató üzenetrögzítője jelentkezik. (Lehet, hogy ez már régebb óta van így, én tegnap hívtam őket először.) Ma is csak az üzenetrögzítő jelentkezett.
Lehet, hogy a végén sem árut nem kapok, sem a pénzt nem kapom vissza?
2 dolgot tehetsz.
1, beugrasz beszélgetni a boltukba vagy az ügyfélszolgálatukra.
2, ha még 5-10 nap mulva nem jön semmi lehet menni a rendörségre.
Én megértem, ha valakinek gondja van, szokott lenni nekem is, de ennek ellenére nem tűnök el!
Legalább,ha nála van a pénzünk elnézést kérhetne legalább e-mailban! Viszont ők a telefonjukat is kikapcsolták, az üzenetekre pedig nem válaszoknak! Nekem meg ez a gondom!!!!!
Emberileg én is megértem, ha valakinek gondjai adódnak, ám mint az áru árát _előre_ elküldő vevő elvárom, hogy nekem ne okozzanak problémákat. Igenis nem kis probléma számomra, hogy az előre utalt több tízezer forint most nagyon hiányzik, és nincs még egyszer ugyanennyi pénzem, hogy máshol megrendeljem ugyanazt a macskatápot. Ez még annál is durvább, mint ha az utánvétes árut nem küldenék, mert akkor legalább az ember pénze megmarad. Így azonban se pénz, se posztó.
Az meg végképp menthetetlen, hogy napokra kikapcsolják a telefonjukat. A mobilnál nincs költözködési szünet.
Egy költözködés sem úgy történik, hogy ma elhatározom, holnap pedig már költözöm. Ki kellett volna írni a weboldalra, hogy átmenetilg nem vesznek fel rendeléseket, esetleg ezen felül letiltani a megrendelési folyamatot. Mindenki emlékezhet azokra az esetekre, amikor az utazási iroda, bank, légitársaság egyik nap még adott el utakat, jegyeket, elfogadott betéteket, másnap meg bejelentették a csődöt. Lehet, hogy náluk nem erről van szó, de mindent megtettek, hogy az ember erre gondoljon.
Örülök,hogy vissza kaptad a saját pénzedet, nekem még nem küldték vissza! Ezek után már én is reménykedem. Jó lenne,ha elintéződne, mert tudnék másik cégnél vásárolni!
Bár ezek után kicsit bizalmatlan lettem, főleg az előre elutalásokkal!!!!!!!!!
Szia !
Én a www.allati.com nál vásárolok már 5 éve.
Megrendelem , hamarosan megkapom az AFA-s számla számát.
Az utalás napját követő munkanapon már jön is a DPD-től az értesités a csomagról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!