Mit lehet tudni a fogamzásgátló injekcióról?
Hát, nincs évszakhoz kötve az ivartalantás. Ha cica, eléri az 1 kg súlyt, vagy pedig ivarérettséget tapasztalsz, azonnal műteni.
Na jó, ha pl, ilyen nagy kánikula van, akkor nyilván nem ajánlatos, mert szegény cicának így is melege van.
Nagy butaság, a tavasz, tél vége.Ivartalanítást bármikor lehet csinálni, a legjobb az elsőtüzelés előtt.
Egyébként a fogamzásgátló injekció hatalmas adag hormon, Az én állatorvosom be se hajlandó adni, csak egészen különleges esetben
Nagyon köszönöm, amit irtatok a fogamzásgátló injekcióról, kellőképpen elrettentett tőle.
Te kedves válaszoló, aki azt irtad, hogy lakásban folyamatosan tüzelhet, ez komoly és szó szerint???? Szivesen fogadok még jótanácsokat, mert nekem 16 évig, egészen mostanáig, egy ivartanított kandúrmacskám volt.Az más volt. Ez a kis hölgy meg most csöppent ide már szinte felnőttként. Szeretnék neki is boldog, hosszú életet biztosítani.
Ez a tüzelés úgy ért, mint derült égből a villámcsapás, hisz pontosan a korát sem tudtuk, még nem is láttam ilyet egy macskalánytól.Ez nagyon durva!De nagyon édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!