Hogy bírja a macskám, hogy nem iszik folyadékot? Csak száraz tápot kap, ritkán adok neki tasakosat. Most is dög meleg van és a táljában mindig ugyanannyi a víz, semennyi nem fogy.
Figyelt kérdés
Volt, hogy direkt nem cseréltem ki és napokig vártam vele, hogy fogyjon valamennyi a vízből, de semmi. Ki szoktam engedni az udvarra, de csak akkor ha embermentes a környék (hajnalban meg este).2012. jún. 20. 18:54
11/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a bunkó szomszédok vízzel kínálják... Max pocsolyából vagy valaki mocskos akármijéből tudna inni...
2012. jún. 20. 20:22
12/16 anonim válasza:
Tudom, én is ezért mondtam hogy nem örülök neki mert nem valószínű hogy tesznek ki vizet és félek hogy valami hipós vagy egyéb vegyszeres vizet össze iszik
13/16 anonim válasza:
Hát hipós vizet biztosan nem fog inni, mert azt aligha bírja az orra. Adj neki gyakran tiszta vizet, esetleg próbáld meg másik edényből, hátha azt nem szereti. Az enyém például szívesebben iszik a poharamból, mint a tálkájából.
14/16 anonim válasza:
folyamatosan tiszta víz van neki amikor nincs bent akkor ki is szoktam önteni a vizet és ahogy bejön mindig rögtön teszek bele tiszta vizet és viszem oda neki, de van hogy be le se szagol
15/16 anonim válasza:
"Hát hipós vizet biztosan nem fog inni, mert azt aligha bírja az orra."
Ez pedig sajnos előfordul. Nem biztos, hogy épp hypóval, de a legtöbb takarítószer méreg a cicának. Gyakori, hogy a padlóról felnyalják, ha nem törölted fel elég alaposan. De a vödörbe is beleihat, mert ők olyan kis kíváncsiak.
Ja, ezt nem én találtam ki, nagy tapasztalatú állatorvos mondta (Mancsok).
16/16 anonim válasza:
A Domestos illatához kifejezetten vonzódnak a macskák, vigyázni kell vele. Egyébként előfordulhat, hogy a csapból, virágtartóból, vagy akár a WC-ből iszik...
Talán az a tudat náluk, hogy úgy lophatják a vizet, megnyugvással tölti el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!