Tegnap szült a macskám 3 kiscicát, kint szült meg, egy számomra elég biztonságosnak tűnő helyen. És ma kb fél óránként bejön az ajtón, és nyávog, dörgölőzik. Mi lehet a baja?
Azért aggódok, mert amikor bejön, egyedül maradnak a cicák, és nem is szoptatja rendesen.
De viszont, amikor kiülök oda mellé, akkor alszik, meg szoptat rendesen.
Lehet, hogy ő nem érzi magát ott biztonságban?
Be szerettem volna hozni a lakásba, valami ládában kibélelve, de apukám nem engedi.
Mit javasoltok?
Elég ritka az ilyen, de én már találkoztam az esettel:
Szóval az egyik cicám anyukája félénk, nagyon "egygazdás" cica, és ő mikor megszült, nagyon gyakran odahívta a gazdit (párom nagymamáját), hogy legyen mellette, amíg szoptat... nem mindig, szóval enélkül is szoptatott, de alapvetően akkor érezte magát biztonságban, ha a gazdi is vigyázott köben rá és a picire...
Mondom, azért ez ritka, valószínűbb, amiket a többiek írtak, de megpróbálhatsz kimenni vele, hátha azt szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!