Lehetséges hogy a öt hónapos kiscicám már tüzel? Állandóan nyervog meg dörgölőzik mindenhez!
szia!
attol függ h milyen fajta a cicád.
én olvastam h fajtánként változik a tüzelés kezdetének ideje.a perzsa cicák van h csak kétéves koruk körül kezdenek tüzelni(az enyém 1évesen elkezdete),viszont a sziámi félék akár fél évesen már tüzelhetnek.
Szia.
Igen,elképzelhető.Nekem a félperzsa cicám 2006 július 22.-én született,és 2007.január 2.-án tüzeléssel köszöntötte az Új Évet,5,5 hónaposan.De persze,mint előttem is írták,lehet,hogy csak éhes,vagy a társaságodra vágyik.A dörgölőzés,és a nyervogás nem feltétlen tüzelést jelent.A legfeltűnőbb és félreértelmezhetetlen jel,amikor behajlítja a kis lábait,hátat fordít,és félrecsapja a farkát,BÁRKINEK,majd kürrögéshez hasonló hangot ad.DE,nálunk a tüzelés nyervogással,és mindenhova dörgölőzéssel kezdődik.
Egy tenyésztő
Szia!
Az én cicám is 5 hónaposan kezdte, de tőle aludni se lehetett.Szerintem megismered hogy éhes-e vagy tüzel.Elég durván tudják nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!