Ezért felkeresnétek az állatorvost a macskátokkal?
Két hete marták össze a macskánk arcát, és az egyik oldalon egy körömnyi seb lett neki, amiből vérszínű genny gyűlt és fakadt ki egy héten keresztül. Megkérdeztem az állatorvost, hogy kenhetem-e neki egy bizonyos kenőccsel, ami van itthon, és rábólintott, de mondta, hogy szóljak, ha nem javul, mert akkor valószínűleg elfertőződött és antibiotikum kell neki.
Már szombaton múlt egy hete, hogy kenem neki, és kisebb lett a gennyes rész, de még ma is van rajta kb. egy késhegynyi véres valami a szőrtelen seben. Most zargassam ezzel az állatorvost, vagy ki fog röhögni, hogy majd meggyógyul, mert végül is javult a korábbihoz képest, de nem tudom, hogy már nem-e jobban kellene kinéznie. Azt sem értem, hogy a szőr sosem fog oda visszanőni? Így olyan szerencsétlen szegénykém...
Miután megtörtént, beszéltem az állatorvossal, szóval nem akartam elfelelőtlenkedni ezt a dolgot. Ezért is kentem neki azóta is a kenőccsel, amitől javult a seb, csak én úgy gondolom, hogy talán lassabban, mint kellene. De igazatok van, holnap szólok a dokinak, hogy nézze meg újra, nem-e szükség van másfajta kezelésre.
Köszönöm a válaszaitokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!