Találtam egy kiscicát, de annyira nem értek hozzájuk, mit csináljak?
Köszönöm szépen a segítséget!
És körülbelül mennyibe kerülhet, ha most elviszem állatorvoshoz, és nem tudom, mondjuk valami oltás kell-e neki, meg féregtelenítő, vagy mi szokott.. :$
Különben lehet, hogy odaajándékozom, mert még sosem volt cicám, és félek, hogy "elrontom"
Az első oltást pár hónaposan kapják meg, úgyhogy ha ő még pici, nem fog kapni valószínűleg. Szerintem olyan 5ezerből kijössz, ha most csak megvizsgálják + esetleg féreghajtó.
Szerintem megtarthatnád, sok örömöt tud okozni egy ilyen kis szaros az embernek :) Elrontani pedig nem lehet. És ha eddig nem volt? Egyszer minden el kell kezdeni.
Ha egyébként segítség kéne a gazditalálásban, írj privátot, én egy cicák mentésével foglalkozó alapítványnál vagyok, úgyhogy mi is meghirdethetjük az oldalunkon, hogy gyorsabban menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!