Találtam egy kiscicát, de annyira nem értek hozzájuk, mit csináljak?
Hát pontosan nem tudom mennyi idős, de nagyon félős szegény :/
El kellene vinnem állatorvoshoz vagy valami?
(Pár hetes lehet, azt hiszem)
Adj neki kecsketejet ha tudsz szerezni de ami még jó lenne az a cica tápszer . Állat felszerelés üzletben vagy dokinál lehet kapni . Ha már eszi a szilárd kajcsit akkor lehet adni neki tápot kifejezetten kölyöknek valót.
Ha még pici nagyon akkor fontos lenne hogy miután megetetted simogasd a pociját hogy tudjon üríteni.
azthiszem 2-3 óránként kell őket etetni.
A szemével azt tudom mondani hogy kamillás teával vagy borvízzel tisztogasd.
Fontos lenni elvinni dokihoz is aki majd ellát jó tanácsokkal és oltást, féregtelenítést is elvégzi.:)
Szerintem ha meg lehet oldani tartsd benn a házban csinálj neki egy vackot ahol elbújhat a világ elől és biztonságban érzi magát!
Simogasd sokat és szeresd:)
köszi a segítséget! Majd csak hétfőn tudom elvinni dokihoz, az hiszem hétvégén nem nagyon van...
benn tartást sajnos nem tudom megoldani, mert még a szüleimmel lakok, és ők nem engednek állatot a házba.. :/
jó lesz a macskának kint is csak amíg kicsi, próbálj meg sokat játszani vele
az állatorvost kérdezd meg, hogy adhatsz-e neki tejet
egyébként meg májat, husit adj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!