Az egy hónapos kiscicát, hogyan szelídíthetem meg?
Figyelt kérdés
Május 7.-én született a cicámnak egy kiskölyke.Nagymamáméknál vannak a cicák ,szóval nem lehetek mindig melletük.De amikor tehetem és el tudok menni a nagymamámékhoz akkor sokat vagyok a kiscicával.Mici(a nagycica) a szalmában szült,és azóta ott alszanak.Néha Mici kijön enni vagy járkálni,de a kicsi nem.Nem is tudna mert magason van a szalma.Szóval a kicsi csak akkor van kint a mamájával ha kihozom őt.Amikor oda megyek hozzájuk Mici (akit már hónapos kora óta szeretek és a legjobban ismerek) csak nyávog és hív,a kicsicicus pedig fúj.Amikor nincs a mamájával a kiscicus akkor keresi (nyávog) de néha nem és akkor rendesen tudok vele foglalkozni.Na azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan szelídíthetném meg.Ha simogatom nem nagyon figyel és szerintem nem is nagyon jó neki.A többi kiscicával is eleinte így volt ,de velük már egyre jobb lett a kapcsolatom és ilyen idős korukra már rendesen kijöttünk egymással.Szerintetek mivel szelídíthetem meg ,és mivel érhetem el ,hogy szeressen engem úgy mint az édesanyja? A válaszokat előre is köszönöm!2012. jún. 9. 09:37
12/13 anonim válasza:
A nagyanyámék macskája lefialt a padláson. Nem tudtunk róla, csak 1-2 hónappal később hallottuk, hogy valami nagyon nyávog. Aztán ott volt a kis macska, viszont nagyon óvta, ezért rendesen megvadult. Végül is adtunk neki rendesen enni, csak el kellet menni a tálkája 5 méteres körzetéből(vagy elbújni), hogy lejöjjön enni. Kb 3 évig ment ez így, aztán elkezdte levadászni nagyanyám és a szomszéd csirkéit... Végül készítettem neki egy csapdát és evvel sikerült elkapni...
13/13 A kérdező kommentje:
értem...
2012. jún. 29. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!