Mennyi ideig birja ki egy cicus étlen szomjan?
Eltünt a cicám Ez a 2. este (48 órája),hogy nem jön haza.9 éves. Attól félek, hogy bezárták öt. Nagyon inteligens ismeri a környéket, nagyon messzire is el szokott menni de este kaja idöre mindig haza jön. Már több súlyos baleset is érte, de valahogy mindig sikerült neki haza jönni. Aggódok és félek, hogy már vagy nem él, vagy bezárták.vasút állomás közelében lakom attól is félek, hogy "felszállt" egy éjszakai teherre és az meg elment. A szomszédok közül sem látta senki.
van itt valaki akinek tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
örülök minden válasznak.
Szia!
Elvileg több hétig is kibírhatják, bár sztem függ attól hogy mien a lelki erejük. :D nekem 1 éve tűnt el a cicám, tudom hogy OFF, de még mindig reménykedek hogy egyszer hazajön. Igaz perzsa volt szóval ennek nincs sok esélye. Remélem csak véletlenül bezárták valahova és kiengedik a cicádat. Vagyis hogy jól van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!