Mennyi ideig emlékezhet régi gazdájára egy cica?
Figyelt kérdés
Már ha lehet erre megközelítőleg igaz választ adni... Idős/fiatal cicára egyaránt értem. Esetleg van-e valakinek ilyennel tapasztalata? (régen látott cica megismerte, stb.)2011. szept. 10. 18:33
1/9 anonim válasza:
Egy állat a gazdájára, ha igazán szoros közöttük a kapcsolat, mindig is emlékezni fog. Az idős állatok, meg főleg.
2/9 anonim válasza:
Nincs cicam,regen volt,de ismerösöktöl hallottam,a cica nem a gazdijahoz kötödik hanem a helyhez.Volt aki elköltözött,es a cica visszament a regi hazhoz.
3/9 anonim válasza:
egy kutyát 3 napig etetsz, 3 év múlva is emlékezni fog rád, ha egy macskát 3 évig etetsz, 3 nap múlva már nem fog emlékezni rád
4/9 anonim válasza:
A leghosszabb ideig 6 hónapon át nem találkoztam a macskáimmal, mivel külföldön éltem, ők pedig édesanyámnál, igaz naponta beszéltem velük (is) skype-on, de minden gond nélkül megismertek és szerettek mikor hazajöttem.
5/9 A kérdező kommentje:
"A leghosszabb ideig 6 hónapon át nem találkoztam a macskáimmal, mivel külföldön éltem, ők pedig édesanyámnál, igaz naponta beszéltem velük (is) skype-on, de minden gond nélkül megismertek és szerettek mikor hazajöttem."
Nem lehet, hogy csak ösztönösen szeretnek mindenkit? :) Már azért kérdem, mert a mamám, aki évente 1-szer, legfeljebb 2-szer jön hozzánk (általában mi megyünk őhozzá), a cica és a kutya is körülrajongják. Nem tudom, hogy felismerik-e, vagy csak szimplán kedvelik. Amúgy nem ez a példa ihlette a kérdésem, csak eszembe jutott. :)
2011. szept. 10. 19:59
6/9 anonim válasza:
Hát mi egy olyan fél éves vagy annál egy kicsit idősebb macskát hozunk. Régi gazdáji kint tartották nálunk benti cica volt. Mikor a régi gazdáját látta elbúj stb... mikor én hazajöttem a nyaralásból 1 hét megimert. A legjobb haverja a kutyánk volt sannos volt egy műtétje és úgy 2 hetet volt állatkórházban de a cica mnagyon örült neki mimor meglátta hiányzott neki. Mikor el vittük akkor is kereste. De amúgy a szomszédunkba van egy macska aki át szokott hozzánk. Etetem stb.. de nem engedi hogy hozzá nyúljak mert a gazdáji nem simogatták még soha. És úgy 2 hónapra bezárták és mikor ki engedték egyből jött át. Vagyis elég sokáig emlékeznek!
7/9 A kérdező kommentje:
Szüleimnél otthon hagytam a kedvenc cicámat (sajnos nem jöhet albiba:S), egy hét után elszaladt mikor meglátott a kis lüke. :D de sztem mert amúgy is félős természet. Utána rendben voltunk, de mintha érzékeltetné velem, hogy haragszik, amiért "elhagytam".
2011. szept. 10. 21:11
8/9 anonim válasza:
Több évig maradt itthon apunál a Cicám, mert Angliába nehéz lett volna kivinni. Minden látogatásnál megismert és bújt, pedig amúgy elég "barátságtalan". Most újra velem lakik és tudja, hogy én vagyok "anya". Nem felejtett el.
9/9 anonim válasza:
Enegm 5 év távollét után is rögtön, azonnal felismert a macskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!