Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskánk őrült. Mi baja van?

A macskánk őrült. Mi baja van?

Figyelt kérdés
Új cicánk van. Körülbelül 2-3 hónapos lehet, szóval kicsi még. Az a probléma vele, hogy folyton a lábunkra, kezünkre támad, de amióta megvan, azóta. Nem lehet szinte megsimogatni se, csak ha bágyadt, vagy alszik, mert folyton rágja, karmolja a kezed. Mikor még nagyon pici volt, úgy gondoltam, hogy azért lehet a kézevés mert elszakították az anyjától és a cicit keresi. Akkor még nem is volt gáz, hogy harapdált, de most már kezd kellemetlen lenni. Mitévő legyek, lehet, hogy pszichopata és így is marad?
2009. júl. 1. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teli a szeme az enyémnek,akkor,mikor a sárga szemecskéi,egészen feketék lesznek!Akkor már nagyon bedurvul.Akkor szoktam hangosan rászólni!
2009. júl. 3. 12:48
 12/12 anonim ***** válasza:
pffffffff...ki volt az a gyengeelméjű, aki lepontozott, mert azt írtam, hogy az én macskám is pszichopata??Gratulálni tudok csak neki!
2009. júl. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!