Eltűnt a macskám. Meglesz?
Figyelt kérdés
2 napja tűnt el, eddig soha sem kóborolt el 2 éves,de egyszer sem ment el. Most meg hiába szólok neki semmi. Az utóbbi 1 hétben már ritkábban láttam. Illetve valamiért hullott a szőre állatorvos azt mondta ekcéma és majd kap szurit, de most meg eltűnt :(((( kétségbe vagyok esve, hogy soha sem lesz meg :(2012. jún. 2. 13:09
3/17 A kérdező kommentje:
:( kerestem a ház könyékén de nincs erre. milyen messze mehetett? meg tudom keresni?
2012. jún. 2. 13:34
4/17 anonim válasza:
Szerintem nyomtass róla képet, és plakátold ki a környékedet, hátha valaki látta, de még neten is meghirdetheted, hogy eltűnt. Remélem sikerrel jársz!
5/17 anonim válasza:
Nem tudni, hogy meglesz-e. Bak? Nekünk volt több cicánk, volt hogy hetekre eltűntek aztán egyszer csak előkerültek. De sajnos egyszer csak végleg "eltűntek". De 2évesen még fiatal. A kinti-benti macskák ha nem hirtelen betegszenek le, könnyen elbújhatnak elpusztulni. Vagy több oka is lehet, hogy nincs otthon. 2nap még nem sok. Remény van még! Remélem meg is lesz.
6/17 anonim válasza:
5. vagyok...valószínű messzire merészkedett. A szomszédból hazajönne. Ha erdő/rét/szántóföld...stb van a környéken akkor meg adott az is hogy csatangol valahol. Főleg ha fiú, és nincs ivartalanítva.
7/17 A kérdező kommentje:
lány cica, most ment volna ivartalanításra is meg ugye az oltást is most kapta volna erre eltűnt :( olyan 5-600 méterre van szántóföld meg a falu közepén egy kicsike mezőszerűség. de arra már mentem és nem láttam :( remélem meglesz szegény :( írni fogok hogy mi lett =/
2012. jún. 2. 15:16
8/17 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva sem jön elő akkor érte valami, vagy elütötte az autó, vagy elkapták a kutyák, vagy ember keze van benne. Sok minden lehet, de ha 2 héten belül nem kerül meg akkor sajnos nem is lesz meg, nekem is voltak cicáim végül nekem is eltűntek, azóta kutyára álltam át.
9/17 A kérdező kommentje:
:( reménykedek még abban hátha bezárták véletlenül valahová és ha kiszabadul akkor jön
2012. jún. 2. 18:12
10/17 degesz válasza:
Van remény, hogy hazakerül, tudod a macskáknak 7 élete van.Át tudom érezni, milyen nagyon rossz lehet most neked Nélküle. Feltétlenül írd meg itt, ha előkerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!