A macskám ennyire unatkozik?
Talán az bejönne, ha próbálnál tágítani a mozgásterén. Szoktak ilyen polcrendszert csinálni, lépcső szerűt, hogy fel tudjon menni a cica a szekrény tetejére, meg ilyenek. Meg a szoba falára körbe párkányt rakni, magasra, és akkor ott is tud sétálgatni.
Még egy cicában nem gondolkodtál? Lehet lefoglalnák egymást annyira, hogy eszébe sem jutna egyiknek sem rombolni.
Hu.
nekem is van egy 8 honapos macskam,tombhazban lakom,ez meg kozonseges, hazimacsek, folyton mehetnekje van.Tör-zúz a lakasban, mar alig maradt par ép noveny,mind kiasta oket, vázákat osszetort,folyton 'takarit' a polcokon, ugral,maszkal,stb.Folyton valami hulyesegen tori a fejet.
Egy honapos koratol megvan,imadom az urfit,ezert mar nincs szivem elajandekozni senkinek.Plusz nincs is olyan ismerosom,aki elvallalna, aki meg esetleg hazban lakik es jol jonne egy eleven macska,annak nem adom,mert nem az a fajta,aki elviszi a macskat dokihoz,ha az megbetegszik.
Ugyhogy marad nalam mostmar, mas megoldasom nincs,minthogy bizzak abban,hogy elobb-utobb megkomolyodik.
* nekem van 2 kicsi
elírtam az előbb
Köszi a válasz!
Majd megpróbálok szerezni egy másik cicát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!