Miért maradhat felnőtt korára nyeszlett a macska?
Figyelt kérdés
Két ismerősömről is azt feltételezem (tényleg szeretik az állatokat, biztos, hogy nem ezzel lesz a gond), hogy normálisan nevelik, etetik a cicákat, több cicájuk is van, mindegyik szép egészséges, de az egyik már felnőtt korára olyan kis nyeszlett, olyan kis vékonyka. Pedig nem beteg. Ez miért lehet?2012. máj. 28. 11:54
1/4 anonim válasza:
vannak olyan típusú macskák, akik vékony alkatúak, néha "nyeszlett"-nek látszanak, pedig egészségesek. Ilyenek pl. a keleti macskák, vagy ezek keverékei. Házimacskánál is van hasonló típus.
2/4 anonim válasza:
Mint pl. a kutyáknál az agarak. Előző voltam.
3/4 anonim válasza:
Nekünk is van egy alig 3 kg-os 1 év körüli "nyeszlett" lány cicánk, pedig egészséges.
4/4 anonim válasza:
Az én lány cicám is nyeszlett, meg nem mondanád róla, hogy már felnőtt, két éves cica. Nem csak vékony, hanem pici is. Ilyen alkat, vagy lehet az is számít, h kb 5 hetesen találtam az utcán, kellett volna neki még az anyatej... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!