Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SEgítség! A macskám nem tudja...

SEgítség! A macskám nem tudja megszülni a kiscicát mit csináljak?

Figyelt kérdés
van egy kistestű házimacskám kb 1 éves és most ellene de nem tud szegény mit csináljak állat orvoshoz nem tudom elvinni mert nincs a közelben esetleg nincs rá valami mód hogy elintézzem valahogy itthon(mert nagyon szeretem és hiányozna ha elmenne)?

2012. máj. 27. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Feltételeztem,hogyha állatorvostan hallgató azt mondja nem bírja,az már császározandó.

Most már én is elgondolkodtam,hogy ez valóban igaz-e.

2012. máj. 27. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes neve van a kérdezőnek.
2012. máj. 27. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha állatorvos hallgató lennél akkor már ivartalanítva lenne a macska!

Hogyan tudnád otthon megoldani?Ohh basszus mikor a ciccem szült és elakadt már rohantam éjfélkor az állatkórházba és meg se fordult a fejembe ide írogatni.

Az az orvos aki felnyúl hát gratulálok...Remélem azóta a cica eljutott orvoshoz és megcsászározták!

2012. máj. 27. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden állatorvos először felnyúl,ha meg tudja fogni alábakat akkor ki lehet húzni. De nem neked, hanem az orvosnak.Láttam én már kutyát akinek a kedves gazdi szerteszét szaggatta a hüvelyét és a méhét, mert kereste a kölyköt. Nem lehetett összevarni, úgy szétszakadt.

Tehát vidd orvoshoz.

2012. máj. 27. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!