Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Mind a 2 kép tökéletesen megegyezik azzal a 2 kiscicával amelyikek közül választanom kell. Ti melyiket választanátok, és miért?:)

2012. máj. 24. 11:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Élőben válassz ha lehet. Hogy melyiket érzed magadhoz közelebb. Ha nem tudsz elmenni mindkettőt megnézni, akkor próbálj felnőtt macskát nézni ilyen mintával, hogy felnőttnek melyik tetszene jobban. Mert nem sokáig kicsi, de sokáig felnőtt. :)

Én a kerekebb fejűt választanám egyébként, ha nem tudok dönteni, mert az valószínűleg nagynak is kerekebb fejű lesz és nekem azok tetszenek, nem a kis hosszúkásak.

2012. máj. 24. 12:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Mind a 2 egy helyen van ma is megyek megnézni őket!

De mind a kettő nagyon tetszik! Szürke macsekom még nem volt. De hát..nem tudom! :D Majd lefényképezem őket! :)

2012. máj. 24. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha keverék cicát választasz, akkor remélem azon segítesz, aki bajban van. Menhelyi?
2012. máj. 24. 16:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen menhelyi cicók!:)
2012. máj. 24. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt! Egymás mellett aludnának összekuporodva! És nem lennének egyedül, ha nem vagy otthon!
2012. máj. 24. 20:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy már van egy pár hetes kiscicám őt én nevelem. És mellé akarok társnak, hogy ameddig nem vagyok otthon eljátszanak egymással.
2012. máj. 25. 14:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Az első kiscica lett! :)
2012. jún. 3. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!