1 hetesek szóval a viselkedésük megállapítása nehézkes :D De kislányt szeretnék majd remélem lesz köztük :D
2010. ápr. 16. 20:46
5/22 anonim válasza:
nekem teljesen szürkéim vannak, és tökaranyosak, de amelyik legelsőnek született teljesen szürkének nagyon egoista, mert olyan szép xD
"szürke-fehér csíkos"om is van [vgyis volt??] mmint olyan h tiszta szürke, és a nyakánál fehér, áá gyönyörű.
Na, szal én a tiszta szürkét választánam, de jobb lenne ha nem 1, hanem 2 kiscicát választanál, mert kölyökként egyedül nagyon unatkozni fog.
2010. ápr. 16. 20:48
6/22 anonim válasza:
4. vagyok, és gondolom, akkor ez a teljesen szürke is házi cica, mint az enyém, na de szal viselkedésre enyémek tisztára olyanok mint a karthauziak, meg úgy is néznek ki.
2010. ápr. 16. 20:49
7/22 A kérdező kommentje:
van 1 két hónapos kutyánk aki a 2 tenyerembe belefér, az nem jó neki társnak? anya csak egyet engedett azért is könyörögnöm kellett :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!