Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek mi vált be macskaszőr...

Kinek mi vált be macskaszőr hullás ellen? Már a falra mászom, hogy mindenen a szőr van . :S

Figyelt kérdés

Nagyon sűrűn fésülöm,de úgy látszik ez sem segít.:( Gondoltam rá,hogy elviszem őt dokihoz,de egyébként teljesen egészséges és hál Istennek semmi baja sincsen,a szőr hulláson kívül,de gyanítom,hogy az azért ennyire erőteljese,mert bent tartott cicáról van szó.

de annyira jó lenne találni valamilyen megoldást erre

köszi előre is!!

2012. máj. 23. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha beáztatod a száraz tápot akkor sem eszi meg?
2012. máj. 23. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Mivel ennyi idős a cica inkább próbáld ki a bérest :) Utálják,de beléjük lehet tuszkolni csak egy fecskendő kell hozzá.Nekem is van cicám aki nem rág csak egyben nyeli a szárazat és 2 hetente egyszer hányik is tőle,de amúgy nincs baj.Az acana szemcsemérete kb 5-6 mm átmérőjű és lapos és nem utolsó sorban 65 % húst tartalmaz.A bárányos és a halas eszméletlen jó és nagyon szeretik a cicák.Én etettem caninnal sokáig és felháborító,hogy mennyit elkérnek érte(de a zoofast,hogy adhatja ilyen áron fogalmam sincs hisz a maga a canin 15ért adja...)Mióta acana a kaja kevesebb is fogy hisz nagyobb a tápérték.Öregek és fiatalok egyaránt ezt eszik.

Ha esetleg a béres nem válna be a cicádnál akkor javasolnám az immunovetet amit szeretni szoktak.Illetve a furminátor(nekem bevált bár kutyánál,de egyszer kipróbáltam perzsán és jó volt)Mivel már a cicád idősnek számít egy teljes kivizsgálás se árt,hogy nincs e vesebaj,vagy belső gyulladás hisz a fokozott szőrhullás is egy tünet,hogy valami nem jó.Egyszóval egy vérvizsgálat :)

2012. máj. 23. 14:15
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,a tápot is kifogom próbálni,meg a furminátort is.Remélem segíteni fog.

Ja a tápra visszatérve,igen engem is nyugtalanít,hogy nem tudja szétrágni.Egyébként próbálkoztam már azzal is,hogy vagy vízben,vagy tejben megáztattam,de így sem volt vmi nagy sikere...sajnos.:/

2012. máj. 23. 14:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Na ezt a "beáztatós" dolgot ,pont egyszerre írtuk.:D
2012. máj. 23. 14:17
 15/16 anonim válasza:

Megértem a problémát, én már majd megőrültem a szőröktől és ez kihatott sajnos a macskára, nem szerettem ha dörgölőzött hozzám.

Vettem Furminatort, macska utálta. Aztán gondoltam egyet és lenyírattam rövidre a szőrét az állatorvossal most hétvégén. Életem legjobb ötlete volt, nagyon jól néz ki a macsesz és nem hullik a szőre (a rövid). Állatorvos mondta, hogy egyrészt nem kap levegőt az aljszőrzet, ezért hullik ki, másrészt Omega3-ra van szüksége (halolaj), el is kezdtem neki adagolni és kíváncsi vagyok, hogyha újranő a szőre rendben lesz-e. Ha nem, megint lenyíratom.

2013. febr. 5. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
sziasztok ha nem birja elragni a szaraz tapot akkor aztasatok be vizzbe v tejbe amit a cica szeret es ha akkorse szeretne megenni akkor keverjetek a vizes tapba a kedven etelebol h ereze rajta a szogot es akkor tuti megeszi.
2013. dec. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!