Segítség, a kiscicám bajban van? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 hónapja kb. született 4 kiscicám.Az anyát a héten akarjuk ivartalanítani , és ma 9 órakor a kutyám megharapta az egyik kiscicát.Rögtön elvittük orvoshoz aki adott neki b-vitamint fájdalom csillapítót és valami gyógyszert(a nevére nem emlékszem) azt mondta várjunk holnapig,nem sápadt, fel is próbált kelni többször csak nem tudott mert nem bírt.Nem tudok valamit csinálni hogy ne legyen ilyen rosszul? Kérlek segítsetek.Próbáltam adni egy is parizert neki, de nem akart enni . Köszönöm előre is.
2012. máj. 23. 10:03
1/4 anonim válasza:
Sajnálom ami történt.Sajnos csak várni tudsz,hogy elkezdjen javulni.A gyógyszernek is kell egy kis idő míg kifejti a hatását.Nem tört el semmije?Amit szeret azt próbálgasd neki kínálni hátha elfogadja.
2/4 anonim válasza:
Egy hónapos kiscicát ne etesd minden szir-szarral, elég még neki az anyatej. Nem tudsz most mit tenni, csak várni, reméljük jobban lesz. Drukkolok!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem,nem tört el semmije,hála az égnek.Az előbb már kimászott a dobozból és evett egy kicsit ,de most megint alszik. Utolsó nem etetem szir-szarral csak próbáltam neki enni adni ,és 1 hónapos macskának nem elég csak az anyatej(már kérdeztem és az orvos is mondta):)
2012. máj. 23. 13:03
4/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel már jobban volt,de most megint nem akar se enni se szopni. Visszavinni még nem volt lehetőségem az orvoshoz sajnos.:(
2012. máj. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!