Hogy fog körülbelül kinézni?
Perzsa cicát akartam a másik kiscicám mellé. ( Veszprém Vackólótól hozok majd egy vörös kiscicát :))
Érdről lenne a kiscica. Mindenképpen szerettem volna perzsát de a közelben csak ők lettek volna és Érről is szállították volna 1 darabig mert nagyon messze van. Kérdeztem Budapestieket is de ők nem szállítanak =/
Veszprémi Vackoló = Állatmenhely
A szülökről ennyit tudok:
Törzskönyvesek
Hogy egészségesek azt nem tudom! De állítólag ez egy baleset révén lettek így kiscicák és azért 25ezer mert, hogy 2 fajta és nem akarja egzotikus cica árán adni a piciket!
Tehát lehet belőle egészséges kiscica is?
Nem kapnék!De most bizonytalan vagyok! :(
Pedig annyira megtetszett az a vörös! :(
De így már félek!
Ne pénzelj egy mocskos szaporítót, aki az állatokból él. Ha vásárolunk tőle, azzal újabb okot adunk neki, hogy kizsákmányolja az állatokat, majd 6-8 évesen bevágja a sintértelepre. Így szokták.
Sajnos nagyon is elképzelhető, hogy beteg vagy betegségre hajlamos állatot kapsz tőle kedvezményes áron.
Már lemondtam a kiscicáról és menhelyről hozok 2 vöröset! :)
Majd később bele vágok egy jól átvizsgált cicába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!