Milyen kölyökmacska tápot vegyek egy pici cicának?
Nagyon tündéri! gratulálok. (ha valaki beleszeretne, szinte ugyanilyen pici cicám keres gazdát félhosszú szőrű kivitelben)
Ha kíváncsi vagy a nemére, fényképezd le az ivarszerveit és megmondom.
Etetéssel kapcsolatban: aranyszabály legyen, hogy a táp, csak kiegészítés, még a legjobb minőségű is tönkreteszi a veséjüket. Rágcsálni, foguknak, kiegészítésnek jó, de ne csak azzal etesd. Ha a legjobbat akarod neki megadni, csináld meg Te az ételét. Attól függően, hogy mennyi időd van rá, főzhetsz is neki, zöldségek, husi, nem túlfűszerezve!, összeaprítva, avgy pépesítve, hogy a zöldséget is megegye. Meg persze husit, májat, belsőséget lehet nyersen is (zöldség miatt jó főzni, hogy azt is egyen), kivéve persze sertést, azt sose kapjon nyersen! A miénk imádja az afrikai harcsának a filézés után maradt gerincét.(ahol van afrikai harcsa filé, ott ez "hulladék számba" megy) Néha adhatsz neki tojássárgáját, tejet nem jó, kivéve ha van kecsketejed (az viszont nagyon jó), vagy a házi tejből altathatsz neki, úgy már jó.
Különböző állateledel boltokban van külön ilyen korú cicáknak való vitamin, de ha kint tartjátok, e nélkül is egészséges, szép cica lesz.
Köszönöm! Igyekszem majd neki főzögetni, odafigyelve rá..:) Disznót nyersen sosem adok az állatoknak, az kutyáknál is tilos.
Annyira helyes, gyönyörű kék szemei vannak.
Anyukájának is hasonló kék szemei vannak. Mondjuk, nem teljesen fehér, mert a buksija tetején, a két füle között van egy pici halványszürke, be inkább mondanám piszkos fehérnek...:)
Jól kijönnek egymással a kutyákkal. A yorkinak bírja a buráját, gondolom azért, mert ő is pont olyan kicsi mint jelenleg ő...:) A stafit is kedveli, nem fúj rá most már. Bár a stafi egy kis kajla kölyök kutya, kissé tart tőle, mikor jobban beindul a játékban... De mivel a kölyök stafi nyalogatja, és ő is vissza a stafit, talán béke lesz, és nem lesz gond ha mindketten együtt nőnek fel.
De fura, minden évben születik legalább egy, pont ilyen cicánk. (hófehér, hasonló fej, kis szürkés folt a feje tetején)
Nálunk a stafi (felnőtt kan) "fél" a cicától, vagy legalábbis nagyon tiszteletben tartja és "hallgat" rá.
Azt nem írtam tegnap, hogy a visszahívás természetesen változni fog, meg fogja tanulnia nevét, meg a hívó szót. Volt olyan macsekom, ami füttyre jött vissza, ciccre nem is hallgatott. (direkt, hogy ne csalogassák ki az utcára)
Szóval bármire meg lehet tanítani. :)
8-as válaszoló vagyok.10 kg egy 2 hónapos kiscicának rengeteg ideig elég.Az én 7 hónapos kandúrom egy hónap alatt kb. 2 kg szárazeledelt eszik meg.Egy kis segítség a kiscica nemének megállapításához:
A nemét illetően töltök fel ide képet, mert elbizonytalanodtam. Illik szerintem a fiú leírás is, mint ahogy a lány is rá...:S
Béna vagyok nagyon?
Ez a kép, minőségben nem a legideálisabb, de remélem azért látszik. Tudom, ha felnő jobban el fognak válni a nemi jegyek, de ilyen korban szerintem teljesen egyformák...
[url= [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!