Van egy 1éves fiu cicám és mindig nagyon büdös. Már többször fürdettem de 2nap mulva megint büzlik mit tehetnék ellene?
Nekem is most 1 éves a kandúrom, de nem volt még ilyen problémánk, igaz ő benti cica.
Ha kinti cica félig, akkor tényleg lehet a sok jelölgetés miatt ilyen az illata. Mindenesetre a sok fürdetés is árthat neki.
Kérj tanácsot egy szakembertől, állatorvostól.
Az a legbiztosabb.
Hosszú vagy rövid szőrű cica?
1000 ft most akciósan az ivartalanítás. Miért akarod, hogy ivaros maradjon? Tisztában vagy azzal, hogy így kölyköket gyárt az utcán? Azok a kölykök nem kapnak oltást, ellátást, gazdát. Jó esetben elpusztulnak. Ha gazdás macskának csinál kölyköt, akkor meg jól el fogják látni a baját. Tisztában vagy ezzel?
FELELŐS GAZDA NEM ENGED KI AZ UTCÁRA IVAROS ÁLLATOT FELÜGYELET NÉLKÜL!!!
Én még ilyet nem hallottam, hogy a macska saját magát spricceli le. Csak a spricc büdös, nem a macska!
+ Állatorvost kérd meg, hogy nézze meg a bűzmirigyét, hátha azt érzitek. Ha be van gyűlve nagyon büdös lehet! Egyik cicának pár perc alatt és nagyon olcsón kezelte (kinyomta) az állatorvos, ha jól emlékszem 1000 ft alatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!