A biokill büdös?
Elég érdekes a problémám, albérletben lakunk párommal és cicánkkal, havonta párszor hazalátogatunk édesanyámhoz.
Az ő cicái kijárnak, és bizony mindig visszafertőződnek bolhával. Használt sprét is, de hát elfelejti egy csomószor.
Hazautaztam most egy hétre, párom fennmaradt, és tegnap hívott, hogy bolhák másztak a karján, lábán. egyértelmű, hogy anyum lakásából "vitte fel" a kis élősködőket, mivel már én is tapasztaltam ezt itthon...hiába kértem anyum, hogy tegyen ellene valamit, csak felháborodik-peig értelmes nő-, hogy én mit avatkozom bele ezekbe a dolgokba, ne fontoskodjak. (Persze ha öcsikémen mászott volna, már fertőtlenítve lenne a lakás). Ma akarok venni biokill-t, de nagyon dühös lett, "be ne merjem fújni a lakását", aztán meg csak elviccelte a dolgot.
Ezért is kérdezem, hogy van e szaga biokillnek, vagy esetleg valami más módszert, ha tudnátok ajánlani, amit titokban meg tudok tenni.
Előre is köszönöm!
13:10
amit írtam igaz. csak nem olvastam el. (indklás feljebb kicsit)
ezúton bocsánatot kérek tőled. ne haragudj!
Mi az a biobill?:)
Most már tényleg érdekel.
Szia!
A BioKill egyáltalán nem büdös! (Persze, azért szellőztesd át a lakást, mert attól, hogy nem büdös, nem kéne belélegezni.)
Bolhákra nem próbáltam, hangyákra elég volt az egyszeri fújás, nyomtalanul eltűntek és vissza se jöttek. Ágyi poloskára nem hat....
A BIOKILL szagtalan, és nem hagy foltot.
Ágyi poloskára is alkalmas. Alapos felrázást követően kell a matracot, rácsot, tapátát, padlót bepermetezni. Sokan használták már megelégedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!