Lányok, cuki ha egy fiú perzsa macskát tart?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen imádom a perzsa macskámat mert egy tündér! ^^ (meg én is fel akartam tenni egy ilyen kérdést hogy lányoknak :D)2009. jún. 24. 21:38
12/23 anonim válasza:
A macska aranyos, de ez nem befolyásolja a gazdáját.
13/23 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs ezzel, én kifejezetten szeretem ha egy fiú szereti az állatokat:)
NÁlam ez plussz pont:)
14/23 anonim válasza:
A macskával semmi baj, de egy fiú szájából, hogy "cuki"...az nem tetszene.
De az állatszeretet nálam többet nyom a latba.
15/23 anonim válasza:
Nem gáz, abszolút, a szóhasználat már inkább. Ne akarj "cuki" lenni. A fiú (férfi pláne) ne akarjon már cuki lenni...
Ismerek is olyan pasast, akinek hófehér perzsája van, nagyon jópofák együtt.
16/23 anonim válasza:
Én is ismerek egy olyan fiút akinek van egy perzsája. :)
Pozitív dolog, hogy szereti az állatokat.
De azért ez a cuki szóhasználat nekem is olyan furán jön ki. :D
17/23 anonim válasza:
Nem "cikit" akartál írni?:D Akkor nem az,sztem...
18/23 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Én nagyon szeretem a macskákat és örülnék ha olyan barátom lenne, aki szintén örömmel tart cicát. Persze párválasztásnál nem ez az elsődleges szempont, de semmiképp se hátrány. :D
19/23 anonim válasza:
valakinek igen, valakinek nem. szerintem igen. a perzsamacskát viszont nem annyira szeretem, mert egy lusta jószág: ha leteszed valahova, ott marad és nem kel fel amíg nem jön el az ebédidő:)akkor persze ugrik a kis szőrmók:))
20/23 anonim válasza:
Szerintem ebbe semmi rossz nincsen. Ha valaki szereti a macskákat akkor az vállalja fel nem kell ezt rejtegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!