1. Egy kis cica születésétől mennyi időt kell várni, hogy meglehessen őket simogatmi, vagy kivenni egyet az 'alomból'? Most 3 naposak.
Szia :)
Attól függ :) ha az anyja szelíd akkor már ilyenkor lehet! Ez azért fontos, mert ha az anyamacska megbízik benned akkor biztosan nem fogja elvinni a kicsiket :) ha ez nem igy van és nem bízik meg benned akkor előfordulhat ,hogy elővigyázatosságból elviszi a kicsiket és eldugja :)...
Remélem segítettem :) sok sikert a picikhez :)
Nem hiszek ebben a "macska megbízásban"! :)
Barátnőméknél is most ellett meg a macska..segítettem az anya macskánál kiszedni minél előbb a burokból a piciket tartottam neki a kiscicát míg a köldök zsinort elrágta.
Ugyan így Vasárnap mamáéknál ellett meg a macska ott végülis nem vettem észre, hogy ellik a macsek mikor kimentem megfogtam a kiscicát megmutattam a mamáéknak, hogy milyen szép tarka és vissza tettem az anyjához..ugyan úgy nyalogatta és nem vitte el máshova a piciket! :)
pontosan ezt csinálja,de mindig visszateszem,meg próbálom elhallgattatni.
Amúgy nem félteném,ha ellopnák a gyerekem,mivel nincs. Hozzátenném 12éves vagyok :)
Megtudnátok hogyan kell megnézni,hogy milyen nemű? Azért nem vagyok bolond,tudom hol kell nézni,de olyan egyforma minegyik picinek az 'izékéje',apukám se tudja megállapítani.
Valami jó kis neveket nekik tudnátok adni?Ami Nektek a kedvencetek.
Úgy láttam van bennük bolha. :/ mit csináljak? Szedessem ki belőlök apámmal?
A kisfiúknak látszanak a zacsijai.
Nekünk 3 kiscicánk lett, nevük: Viki, Tiki, Niki.
Tudom, hogy a mesében mind fiú kacsa, de nekünk a 3 közül egy lány, ő lett a Niki:)
köszönöm,és úgy állapítottam meg,hogy 1 fiúcska és 2 lány van. Úgy látom,hogy a kisfiúnak kinyilt félig a szeme. A lányokkal még semmi. És a nevük lehet az lesz: Cuki,Muki,Gömbi.
Anyukám csak egy cicát szeretne megtartani,de ha lehetne egyet sem. Ha mind meg lemne,akkor már 5 macska lenne a két kis lány meg nem kell senkinek se,mert csak kismacskák lesznek mindig belőle,meg ilyesmi.,szóval mi legyen a lányokkal???
Ivartalanítsátok, úgy már el fogják vinni őket.
És a megmaradt cicákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!