Mit csináljak egy 1 napos utcáról össze szedett cicával?
Anyukám ma reggel azzal ébresztett hogy a kezében egy puha törölközőben tart egy kis egér méretű cicát.Kibéleltünk egy karton dobozt minden puha ronggyal és ilyen kis orrcsepp adagoló szerűséggel felszívunk pár csepp hígított tejet és a szájához tesszük és próbál szopcsizni.Még ezen kívül mit lehet tenni? Az a tervünk hogy mamámnak oda ajándékozzuk nemrég halt meg a kutyája és azt mondta hogy egy macskát akar.Mi nem tarthatjuk meg mert van már 2 macskánk és 2 kutyánk.Persze majd gondoskodunk az oltásról.Remélem túl éli anya macska nélkül!Minden pillanatban figyelem és ha felébred keresi a szopcsit akkor adok neki egy kis tejet.Jelenleg alszik..
Köszi a válaszokat! :)
Köszönöm a választ!
Most is pici fecskendővel etettem meg és mindjárt alszik annyira kis édes.:)
Este is végig aludta az éjszakát és csak 5 körül kelt fel mert éhes lett.
Egyre jobban!
Már annyira tudja a napirendet.:)
Reggel 5 kor kel megetetem utána anyukám 9 kor megeteti de jó bőségesen aztán fél 2-kor hazaérek jól emgetetem és délután hogyha felébred és nyávog akkor etetem meg este meg olyan 10 körül jól ''megtömöm'' és reggelig kibírja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!