Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől nyáladzik?!?!

Mitől nyáladzik?!?!

Figyelt kérdés
Spontán jõn rá és nem tudom mitõl lehet...Egyszer csak elkezd folyni a nyála.(folyik és nyúlik)Azt hittem h darázs miatt volt,de mégsem.....Mitõl lehet????????
2012. máj. 4. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem rághatott meg valami növényt?
2012. máj. 4. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:

figyi a mi macskánk szülés után sokat játszott, üdvözölt, rengeteget evett,látszolag semmi baja nem volt.

elég sürün pukizott nekem ez már gyanus volt.anyu csak legyintett. pár nappal késöbb feltünt hogy másképp nyávog. anyu ezt se hallotta más nyávogásnak. de azért elvitte dokihoz és kiderült hogy bélgyulladása volt.mert ugye a kicsik leszivták igy minden szart elkapott.

és mindezt abbol vettem észre hogy nagyon állatpárti vagyok és felismerem ha másképp nyávog, ugat nyihog stb.

és a bélgyulladás sztem elég komoly dolog.

egy rákoson se biztos hogy látod hogy baja van mégis sulyos beteg.

2012. máj. 4. 21:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Szegény cica remélem már jól van:)
2012. máj. 5. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
persze:)már jo egy éve volt az eset:)
2012. máj. 5. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!