Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől nyáladzik?!?!

Mitől nyáladzik?!?!

Figyelt kérdés
Spontán jõn rá és nem tudom mitõl lehet...Egyszer csak elkezd folyni a nyála.(folyik és nyúlik)Azt hittem h darázs miatt volt,de mégsem.....Mitõl lehet????????
2012. máj. 4. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet mérgezés, veszettség. Esetleg állatorvosra gondoltál? Nem értem, amikor észreveszek valami nem normálisat az állataimon, az az első, hogy hívom a dokit, aki házhoz is kijön. Nem tudod dokihoz vinni? Vagy kihívni?
2012. máj. 4. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Mérgezés?
2012. máj. 4. 15:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Az a bajom h nincs semmi nyom,amin el tudnék indulni.Szemem láttára kezdi el!Veszett nem lehet mert be van oltva.
2012. máj. 4. 15:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerűen csak szomjas, de lehet mérgezés is! Még mindig azt mondom, hogy vidd állatorvoshoz, ahelyett, hogy itt várod a válaszokat!!!!
2012. máj. 4. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
foga közé is ragadhatott valami.nyissátok ki és nézzétek meg.
2012. máj. 4. 15:20
 6/14 A kérdező kommentje:

Semmi ilyesmi...Igenis fõnök,megyek!:)

Amúgy az itteni embereket is tesztelem,hogy miket tudnak,tapasztalnak....

:)

2012. máj. 4. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet mérgezés, epilepsziás roham (kisebb roham trm), lehet hőguta is, bár ma enyhébb volt az idő...
2012. máj. 4. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Én tényleg csak jót akarok az állatorvossal, és tapasztalatból is írok. Nekünk egyszer megmérgezték a macskánkat, az első tünet a nyáladzás volt. Szerencsére sikerült megmenteni, időbe vittük el. :)
2012. máj. 4. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Az állatgyógyászat tudomány!Ne játszál itt Holmes-t.Nem kell semmi nyom és nem hiszem ha tudnád a probléma kiváltó okát azt kezelni is tudnád..
2012. máj. 4. 15:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából csak az zavar h nincs semmi baja.Játszik,eszik,iszik meg csinál mindent rendesen!
2012. máj. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!