Mit csináljak? Mindig megöli a kismacskákat!
Nekünk mindig is voltak macskáink, de csak fiuk voltak. Már öregek voltak és sajna elpusztultak, utána (2-3 éve kaptunk kettőt, fiút szerettünk volna, de csak két lány volt. )
Ugye ezek meg fialnak ha kell hanem. A kettőből 6 macskánk lett, 4 fiú, és a két lány ami először is meg volt. A fiúkat azért hagytam, mert azok nem fialnak.
Na a lényeg hogy mindig amikor fialnak apám megöli a kicsiket. Vízbe folytja! A napokban fialtak ismét, mindkettő 3 cicát. Vagyis 6 volt, ebből 2 maradt meg, mert majd örökbe fogadja az egyik ismerősöm. Próbáltam, és kérdezgettem mindenkit hogy nem-r kell kiscica... De nem kellett, csak kettőnek találtam gazdát. A többit megölte apám, a vízbe fojtotta őket. Annyira sajnáltam, sajnálom őket hogy nem tudom elmondani. :(
Mit tegyek hogy ne fialjanak többé a lány macskáim? Igen tudom, ivartalanítás.. De nincs pénzem amiből ezt megcsináltassam.
Nem tudom, hogy ez hülye kérdés-e, de valami "fogamzás gátló" gyógyszer létezik macskáknak?
Kérdező: mindenképpen ivartalanítsd a macskádat, ha kell spórolj össze annyit, de ez így nem mehet tovább.
Apukáddal meg kellene beszélni ezt, az ivartalanítást meg a vízbe fojtást is. Máshogy nem megy. Ha kell, akkor inkább ne tartsatok macskát, ha nem tudjátok vállalni a velük járó dolgokat.
A fiúkat olcsóbb ivartalanítani, ha legközelebb macskát választotok, erre is gondoljatok.
A fiú macskáról meg annyit, hogy csinál gyereket, csak nem nektek!
1.Az apád egy szadista állat, én őt fojtanám vízbe... Az ilyen ember aki ilyet tesz nem érdemli meg azt se hogy éljen!
2. Ha nem akarod hogy fialjon a macska adjátok oda valakinek, aki szereti és gondoskodik róla és szerezzetek be egy fiút.
3.Apádtól meg kérdezd már meg hogy neki milyen lett volna, amikor megszülettél vízbe fojtottak volna téged? Érezze már át mit érezhet át az anya macska utánuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!