Tudnátok ajánlani középkategóriás macskaeledeleket? (részletek lent)
Felix alutasakos, 110-150 ft 100g.
Ha konzervet veszel, akkor 400 gramm, 300 ft körül van.
Ez nagyon jó, 100x jobb mint a viszkász.
Ha megveszed a felixet, akkor a maradékot(pénz) tedd hozzá a szárazhoz, és vegyél neki 10 kg Royal Canint.
Hogy hol, megírom, ha írsz privátot.
Royal Canin: prémium táp. Tesco: ... kategória alatti..
A kérdező középkategóriást keres.
A Fressnapfban találsz ilyeneket, érdemes alaposan körülnézni. Mint már írtam, a Purina, a Premiere, a Bio Plan, pl.
Nekem ajánlották a lenti tápot, de nem ismerem, nem próbáltuk, így az összatételéről nem tudok nyilatkozni.
Az ár-mennyiség arány viszont megfelelő, egyszer érdemes megpróbálni:
Ha nagy kiszerelésben veszed, úgy a leggazdaságosabb. Kényelmesen meg is rendelheted, nagyon sok ilyen lehetőség van. Éna Happy Cat-et ajnálanám, ami még egész jó.
Én konzervet már nem is adok nekik. Ami megfizethető árban van, az szinte mind szemét, a jó minőségű meg nagyon dcrága. Nyers húst kapnak helyette. Csirke szív, zuza, mell, kicsi máj. Picire összeaprítom, kis adagokban lefagyasztom, minden nap kapnak egyett. 1kg hús kb 1 hónapig elég a 2 cicának. Gazdaságos, egészséges megoldás, és sokkal jobban szereik a cicák mint bármiféle konzervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!