Nőstény macskám 3 hete ütötték el, lehet még vemhes? (bőv. Lent) sürgős!
Amikor elütötték vemhes volt,meg kellett szülnie a cicáit de túl korán volt,halva születtek.Ugye 3 hete volt és most megint láttam párzani.Lehet belőle valami?És ha megsérült belül akkor is párzana?
Nem vittük orvoshoz,mert amióta elütötték nagyon fél,nem tudjuk megfogni,még étellel is próbálruk,de semmi.(eszik de csak akkor amikor nem vagyunk olyan közel)Igazából az a kérdès,hogy szerintetek ezek szerint sérülhetett belső ivar szerve,ha igen,ettől a párzástól lehet valami baja?Minden nap többször is látom őket együtt.
Tudom,hogy már kiírtam a kérdést, de nem fogamaztam meg eléggé.Várom a válaszokat!!
Amikor elütötték, akkor el kellett volna vinni az orvoshoz. Bármije megsérülhetett neki, akár belsőleg, és külsőleg is.
De hát ha 3 hete nem vitted el, akkor mostmár nem mindegy, hogy van e valami baja!
Felelőtlen!
A gond ott kezdődött, hogy fiatalkorában nem vittétek el ivartalaníttatni. Ott folytatódott, hogy miután elütötték, nem vittétek el orvoshoz. És most tetőzik, amikor is egy ki tudja hogyan lábadozó, esetlegesen sérült állatot hagytok még párosodni is.
Amikor a baleset után megszülettek a kicsik, legkésőbb akkor nem tudtátok megfogni? Ne mondd már...
Nem látom pontosan, mit tehetnénk mi innen? Ha azt írjuk, nem lesz semmi baj, hagyd csak, akkor elégedett leszel és megnyugszol. A macska meg vagy elpusztul, vagy nem, vagy ki tud hordani egy újabb alom kicsit vagy nem.
Ha azt írjuk, hogy sürgősen rohanj vele orvoshoz, akkor újabb kifogásokat fogsz írni, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!