Mit csináljak, hogy bent tartsam/maradjon?
Van egy birman cicám(10 hónapos) és most,hogy nyitva van az ajtó,megy ki,de félek hogy valaki ellopja vagy nem jön vissza.Apukám nem engedi,hogy bent tartsam,de kicsi korában bent volt,mivel panelbe fogunk költözni(házból).
Kérlek írjatok!!!Nagyon szeretem ezt a cicámat!!!
könnyű igy okosnak lenni kedves utolsó :S én nem akarom a macskámat kínozni ,távol álljon tőlem, de szerinted az állapot,hogy minden nap véresen jön haza? vagy majd ne adj isten egyszer az egyik szeme nem lesz meg?
én megakartam előzni a bajt, ezért nem is volt kiengedve,mert tudtam előre mi vár ránk! ezért vagyok elkeseredve .... na meg nem azért adtam ki rá egy vagyon pénzt ezalatt az 1 év alatt,hogy majd csapzottan, bolhásan, leépülve lássam a macskám.
ahova meg vinném ott egész nap kinn lehetne a többi macsekkal, nem csak bezárva lenne!
Kedves első hozzászóló ! Miért a férfiak a hibásak azért mert megmondják hogy az állatoknak kint a helye ? Az állatok is jobban érzik magukat kint mivel nagyobb mozgástere van mint bent a szobában és különben is állatoknak kint a helye nem a házban .
Elnézést hogy nem a kérdésre válaszoltam .
Érdekes, eddig az összes kutyánk állandóan azon volt, hogy bejöjjön a lakásba, a jelenlegi még a kilincset is le tudja nyomni. Ugyanis az állatok is szeretik, ha van valami a fejük felett, ahonnét kimehetnek az udvarra.
A férfiak meg állandóan azzal jönnek, hogy betegséget terjeszt. Én férfitól már több betegséget kaptam el, mint állattól, a náthától elkezdve a gombás fertőzésekig. Az oké, hogy egy nagyszőrű kutyát én sem engednék be sokat, de egy macska miért olyan zavaró? Akik annyira ellenzik az állatokat a házban, azok általában végtelenül ostobák. Biológiához nem konyítanak, még azt sem tudják, hol találhatóak a saját szerveik. Nincsenek azzal sem tisztában, hogy másfél kiló mikroorganizmus él bennünk, rajtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!