Miért van az, hogy a legtöbb férfi utálja a macskákat, márcsak alapból is?
Megszokás kérdése. Én ismerek több férfit is, aki kedveli őket, sőt férfi tenyésztőket is. Biztosan ismered azt az általános vélekedést, hogy nők-macskások, férfiak-kutyások. Ebbe a két halmazba sem sorolható be mindenki.
A pasik ravasznak, túlzottan önállónak tartják a macskát, és ami számukra a legfontosabb, nem rajong értük minden ok nélkül. :D
A pároddal szerencséd van. :) Enyém is elviseli azért a cicákat az allergiás reakciói ellenére, amelyek az utóbbi egy évben enyhültek is (viszketés, tüsszentés).
Szerintem ez változó!
Van egy nagy darab kopasz kigyúrt haverom (35 éves), aki utálja a kutyákat és otthon van egy dagadt perzsa macskája, és imádja simogatja, gügyög neki, babusgatja. XD
Én például se a kutyákat, se a macskákat nem szeretem. Nekem akváriumom van díszhalakkal. Nővérem sem szereti a kutyákat, a macskákat pedig kifejezetten utálja, ő díszmadarakat tart. Van 6 hullámos papagája, 2 ara papagája, 4 kanárija és 2 díszpintye. (A sok csipogás már a sírba visz engem.)
24/F
Én nem szeretem sem a kutyákat, sem a macskákat, sem a hörcsögöt, sem a tengerimalacot, sem a díszhalakat, sem a díszmadarakat, sem teknősöket, sem a gyíkokat se semmi ilyet.
Én a méheket szeretem. Van is 10 családom.
20/F
A bátyám(35 éves) nagyon szereti a macskákat,van 2 lakásban tartott sziámija,de van olyan ismerősünk aki gyűlöli a macskákat,nem tudni miért.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!