Macska miért morgott rám?
este mentem haza, a postaláda az utcán van. Kiakartam venni a leveleket. Utcában alig van világítás és a szemem se jó.
Azt vettem észre hogy a ládák alatt van 1 macska.
Akkor vettem észre amikor már 1 m -re voltam tőle, és akkor elkezdett morogni rám, mintha megakart volna támadni.
hát nem tudom, mi lett volna ha azt mondom sicc....
amúgy megérezhette hogy tartok tőle.
Valószínűleg csak meg akart védeni valami ténylegesen veszélyestől. Végül is, azt írod, temető van a környéken, és a macskák eléggé spirituális dolgok.
Vagy pont hogy sérült volt, azért morgott, és azért ment utánad, mert segítséget remélt.
Vagy csak megzavartad evés közben.
De ugye nem egy viszonylag nagy, fekete-fehér kandúr volt? :P
nem tudom mitől kellett volna neki megvédeni.
Nem evett, ott ült a láda alatt, és pont azalatt a láda alatt amiből ki kellett volna vennem a kulcsot.
Amúgy igen fekete fehér volt. Miért ?
Úgysem hinnéd el, ha leírnám, meg jönnének a hitetlenkedő szövegek, tehát inkább maradjon az a változat, hogy a macskák néha morogva nem engedik, hogy az emberek kivegyenek kulcsokat.
Mindenesetre, úgy tűnik, a macskák nem undorodnak tőled.
18. válaszoló.
Légyszíves írd le amit szerettél volna. Sajnos, én már minden baromságban hiszek, mert szerintem nem véletlen
hogy pont ott volt a macska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!