Veszett macskának milyen tünetei vannak? A harapás helye és környéke megduzzad? Kérdés részletezése lent.
Tudom,hogy kb. hasonlók a tünetek,mint a kutyáknál,de ennél bővebben?
Kertes házban lakunk,Cicám ma reggel harapással a lábán fogadott.A harapás elég kicsi,származhat patkanytól de egy másik kandúrtól is-errefelé most dúl a "cica l'amour"-.
Nem volt veszettség ellen oltva,a tünetek a harapás időpontjától számitva mikor jelentkeznek?
Mik a kezdeti tünetek?
A harapás megduzzad?Mert a cicám sebesült lába a duplájára duzzadt.
Olvastam,hogy étvágytalan is lehet.Délután simán megevett 2 csirkehátat-közepeset.Ez jelentheti azt,hogy a macsom nem veszett, csak én látok rémeket?
Még eddig nem volt agressziv, ugyanúgy dorombolt és "beszélt" hozzám,mint máskor.
Légyszi segitsetek! :((((((
ha a macska lába a duplájára duzzadt akkor alap lenne, hogy elmész a dokihoz. Ma lett volna okosabb amikor még volt rendes rendelés és nem kell holnap az ügyeletre menned.
És ott az orvos a veszettségről is felvilágosít.
sajnos falun élek,itt olyan állat,hogy "macska" állatorvos számára nem létezik.
csak disznó,ló,szarvasmarha és kutya.
Sajnos vannak még ilyen helyek az Unióban....
Köszönöm szépen a válaszokat!
Cicám jól van,a sebet fertőtlenitettem,és antibiotikumot adtam neki külsőleg és belsőleg is.
A lábacskája ismét normális méretű :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!