Mikor van a cicád szülinapja, és mit fogsz adni neki?
ember, te komolyan megünnepled a macskád szülinapját?
mondd, hogy nem múltál el 16, és nem csalódom
az előttem hozzászólóhoz szolnék elsőnek !
Én nekem nincs macskám .. nekem kutyám van !! de én még a névnapját is megünnepelem ..! A kérdőhöz pedig csak annyit fűznék hogy vegyél szerintem nekii egy macska játszóteret .
16/L
Nem hülyeség ez!!! Nekem 8 macskám van és egy kutyám és a szülinapokat ünnepeljük :) Általában finom kaja van,új fekvőke,játék.Ami nagyon jó az a macskamentás spray-imádják :))
Egyébként minden nap egy ünnep amit együtt töltünk :))
Az idősebb április 4-én volt 5 éves. Sheba macskaeledelt kapott, de rájöttem, hogy ugyanaz, mint a Whiskas.
A másik május végén lesz 4, és valószínűleg egy új labdát kap, mert imád labdázni.
A névnapjukat nem ünnepeljük.
31N
Az egyik cicám holnap lesz 3 éves. Vettem neki szárított, halat, labdákat (pattogósat meg csörgőset) és egy játékegeret. A játékokat valami zörgős papírba fogom neki becsomagolni, hogy meglegyen a kicsomagolás izgalma. :) Természetesen a másik cica is kap mindenből, mert az úgy igazságos. :)
Én 28 éves vagyok és mindig megünneplem a szülinapjukat. Sőt, még karácsonykor is meglepem őket. Olyankor általában valami ünnepi menüvel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!