Igen.
Mior még keveset tudtam az allatokrol volt egy ivaros kandurom, gyonyoru fajtatiszta (torzskonyves) macska. Sajnaltam szegényt "megcsonkolni", jo nagy hulye voltam, mert akkor talan még ma is velem élne.
Azota volt tobb macskam, mind ivartalanitott, a talalt lerobbantakat leszamitva mind menhelyi.
Egy him macska teruletigénye (nem varosban) kb 10hektar, ivartalintva ez mar csak 1. Egy nostényé is kb 1 hektar. A valoszinusége annak hogy eljarva elgazoljak, mas kutya macska megtépi sokkal kissebb. :D Ezen kivul raszoktak hogy éjjel lefekvés elott kimegyek a kertbe, megrazom a kajaszacskojukat, és sprintel mind befele. Ha nem jonnek, akkor tudom hogy félnek valamitol, és kikuldom a kutyat orjaratra, az behozza macskakat.
Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de ivartalanits ha épp azon gondolkodsz hogy érdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!