A kutya miért eszi meg az ellő macska kicsinyeit?
Figyelt kérdés
Van egy macskám és pont ma elett(pont suliban voltam nem tudtam neki segíteni)és a tacskó kutyánk(tacskó)egyszerűen megette a kicsiket.És ezt onnan tudom hogy megette mert a macskám hasa nagyon nagy volt és mire hazaértem konkrétan nem volt nagy hasa!Meg véres volta kutya szája!DE MIÉRT CSINÁLJA EZT A KUTYÁM????2012. ápr. 26. 11:29
1/4 A kérdező kommentje:
Erre még nem volt példa amúgy!ÉS a kutya kapott reggelit is szóval nem lehetett éhes!
2012. ápr. 26. 11:30
2/4 anonim válasza:
Mert hagyjátok, hogy megtehesse. Nektek kéne ilyenkor biztonságba helyezni a macskát előre, ha már mindenképp muszáj ellenie.
3/4 Vicuska87 válasza:
Íme egy felelősség teljes gazda! SIRALMAS!!!!!
4/4 Vicuska87 válasza:
Ivartalanítani kell a macskát, és akkor nem lesz ilyen gond!
Ha már tudom, hogy közeledik az idő, akkor amíg nincs otthon senki, bezárom a a garázsba, vagy valami zárt helyre.
Teszek be neki enni, inni, és egy kis homokot alomnak. És előkészítem neki a helyet, ahol megszülheti a kis cicákat!
Ez a minimum!
És ne beszélj csúnyán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!