Mit tehetek értük?
Ez gusztustalan !
Én nem haboznék, egyből cselekednék !
Én a napokban a temetőben jártam , és 8 kiskutyát találtam egy zacskóban a szemetesben . 2 volt ami élt! Mivel 2 hete az állatorvosom "aszisztense" lettem így nyárra , azonnal vittem haza az összeset, de sajnos el kellet altatni őket mert olyan gyengék voltak már , de megkerestem a gazdát aki oda dobta őket. És jól leordítottam a haját , meg fel is jelentettem .
Nem volt nehéz megtalálni egy napokban ellet szukát , ami alatt nincsenek kölykök!
Volt egy kismacskánk nekünk is , amit elajándékoztunk , de több feltétellel , a kiscicát pár hét múlva agyonütötték , (meguntuk címszó alatt )
hát nekem több se kellet bevertem a kocsijuk szélvédőjét ! És nem mertek feljelenteni , pedig 19 éves vagyok !
A határozottság , és a fellépés , én apámat térdre tudom kényszeríteni a macskám vagy kutyám előtt , pedig utálja az állatokat! Csak azért mert tudja , én egy állatot előrébb tartok mint egy embert!
Miért kell "felmenteni" a kérdezőt? Azért mert 12 éves?
Attól még bűnrészese ennek a szörnyűségnek.
A nagyobbik lányom 12 éves sem volt még amikor kimentett egy kiskutyát egy csatornából. Belemászott a hideg, koszos és iszapos vízbe, nem törődve azzal, hogy megfázik és 25 percig dagonyázott, hogy megmenthesse a kutyust. Egy kutyust, akit egy autóból dobtak bele a csatornába. Én 12 évesen is szembeszálltam volna még az ördöggel is. Most is arról álmodozok, hogy lesz egyszer állatrendőrség magyarországon és az ilyen patkányokat, mint a kedves apuka bíróság elé citálhatom.
Pfffff, jól föl...ta az agyamat.
Próbáld kivenni.
Nehéz megérteni látom egyeseknek, h 12 évesen nem túl könnyű cselekedni egy felnőtt ellen.
Nekem is ugyanez szokott lenni, persze nem ilyen komoly dolgokban, de nem tudok mit tenni.
~legközelebb
Egybk pedig igenis van akiknek most kell kiscica, én hetekig kerestem a megfelelőt az interneten, és csomót elvittek már másnap, vagy le volt foglalva, mikor irtam nekik.
Nekünk is most lett, itt az élő példa^^
Legközelebb...najó ne legyen legközelebb^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!