Mit tehetek értük?
Figyelt kérdés
Hatalmas a bűntudatom, mert a most 1 éves cicánk megszülte a kölykeit. 4 született és ebből 2-t apu élve kitobott 1 zacskóban a szemetesbe. Ez kb. 5 perce történt. Segítsetek!!! Mit tegyek??? 12/L2009. jún. 21. 08:48
21/36 anonim válasza:
És akkor most jól érezd magad, elégedett vagy?? Úgyse csináltál volna semmit, de kiírtad a kérdést és most mindenkinek felhúztad az agyát! Remélem jól érzed magad! Én a helyedben töröltetném ezt a kérdést mielőtt elkezd valaki itt kőkeményen anyázni! Hülyegyerek!! APÁDDAL EGYÜTT!
22/36 anonim válasza:
jézusom, hogy tehet ilyet???
szégyelheti amgát, mond meg neki!!!
azért már, én is ezt csinálnám ővele!!!
azok a kiscicák nem tehettek arról, hogy megszülettek :((((
23/36 anonim válasza:
Azért nem téged kéne szidni.Nem te dobtad ki őket a kukába.Azt miért nem értitek meg hogy nem engedik?Ha oda akar gondolom lefogják.Miért kell rögtön őt okolni?
24/36 anonim válasza:
egy 12 éves lány van annyira cselekvőképes és önálló, hogy a KISMACSKÁKAT, AKIK ÉPPEN FULDOKOLNAK A ZACSKÓBAN A SZEMETES MÉLYÉN, kivegye a kukából. az apukának csak gratulálni tudok, komolyan, egy felnőtt ember hogy lehet ilyen buta????? még hogy bűntudata van, sokra megy vele. megöltetek két kismacskát, ezt jól jegyezd meg. állatkínzás.
25/36 A kérdező kommentje:
Nem megöltük hanem megölte! Ez azért nem mindegy. Én nem lennék rá képes!!! És ha éltek volna akkor kiszedem őket, de ha már meghaltak akkor mégis mitcsináljak?? Egy biztos ha legközelebb kicsik születnek akkor nem engedem, hogy hozzájuk érjen.
2009. jún. 21. 11:14
26/36 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig kössz, hogy még ilyen nyomatékosan is tudatosítod bennem!! Mért nem lehet megérteni, hogy én imádom a macskákat és nagyon sajnálom őket? Nem tudom az apám kezéből kikapni őket amikor megfolytja vagy mitcsinálo én nem láttam!
2009. jún. 21. 11:18
27/36 anonim válasza:
Ne bántsátok már szegény kislányt, én most 30 éves vagyok, és én is átéltem már ilyet csak én nekem nem a macskám, hanem a kacsámat vágta le anyukám a saját szemem előtt 11 éves koromban.Én neveltem fel, és imádtam, de nagy lett, meghízott, és a konyhaasztalon kötött ki, mert anyám úgy döntött.Én sem tudtam megakadályozni, anyám sem a kacsámat sem engem nem sajnált, hogy ott sírok, a szemem előtt vágták át a torkát szegény kacsámnak.:((( Ez egy trauma volt nekem akkor, hisz nagyon imádtam állandóan együtt sétálgattunk akertben, még kacsaúsztatója is volt.Csak már sokat evett, és nem akarta anyám,hogy megöregedjen a húsa, mert aztán nem lehetett volna levágni.Én mindent megtettem érte,át is hívta a szomszádasszonyt segíteni, hogy én ne tudjam megakadályozni a dolgot.üttöttem vágtam őket még anyámba bele is haraptam , de mégsem tudtam megakadályozni.Mondjuk, te azért nem sok mindent tettél, egy kicsit lehettél volna határozottabb.Ha apád észrevette volna, hogy kiveszed, akkor hangosan el kellett volna kezdened sírni vagy valami.de ne rágódj a dolgon télleg nem te vagy a hibás!
28/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jún. 21. 12:13
29/36 anonim válasza:
Nekem is volt 10 évesen egy lány cicám, és neki is volt kölyke(ekkor még nem foglalkoztam az ivartalanítás kérdésével). Viszont amikor megszülettek a kicsik, én döntöttem el,hogy mi lesz velük,kinek adom. Apa nem nyúlhatott hozzájuk. És ez most is így van(minden állatom ivartalanított).
Már bocsi, de egy rohadt szemét az apád, ha ezt tette, neki sem kívánok mást!
30/36 A kérdező kommentje:
Azért akarom ivartalanítattni, hogy legközelebb ez ne forduljon elő! És már 1000-szer mondtam nekik, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy keressek nekik szerető gazdikat, de erre ők csak azt mondták, hogy: most, hogy gazdaságí válság van az emberek maguknak se tudnak ennivalót venni nem pont most kell nekik meég egy cica is! Higgyétek el én megpróbáltam sokszor! Most már annak is örülök, hogy megtarthattam 1-et főleg ha életben marad.
2009. jún. 21. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!