A testvérem a suliból hozott tegnap egy kiscicát mert ott hagyta vki. szegényke csak kb 2hetes lehet? Nagyon aranyos meg minden de sajnos nem tudom h h kell nevelni 1 kiscicát. Segitene vki?
már tud enni,tehéntejet adtunk neki de nem tudom h ez jó e neki,mert folyamatosan nyávog lehet h csak az anyját hiányolja v nem tudom mi baja lehet mert egészségesnek néz ki és már kezd játszani is.szóval segitségre lenne szükségem ,szeretném megtudni h mit lehet neki megtanitani ilyen korban? szobatisztaság, meg h nem másszon azt asztalra lopni vmi kaját stb. h kezdjek neki a nevelésnek
?
A kék szeme még változhat, valószínű besárgul :)
A tehéntej nem jó nekik, mert nehezen emésztik a benne lévő laktózt és hasmenése lesz.
Szilárdat már eszik? Ha nem, akkor inkább vegyél cicatejet, mert egy felnőtt macskának oké a tehén tej, de egy ilyen picinek gondjai lehetnek. Vegyél neki almot is, hogy idejében rászokjon. Ha esetleg rossz helyre pisil/kakil, akkor a zsepit amivel feltörlöd a pisit/kakit rakd be az alomba és mutasd meg neki, hogy az oda való, hadd szaglássza meg.
Vegyél neki kaparófát is, hogy arra is időben szokjon rá, különben a bútoron fogja élezni a karmait. Nyugodtan megmutathatod neki, hogy mire való, megfogod a két kis lábacskáját és óvatosan imitáld velük a kaparást a fán.
hát a mieink évek óta azt isszák és semmi bajuk nem volt sosem, ezek szerint csodamacskák
amúgy ha már iszik, vagy eszik nem 2 hetes, 2 hetesen még épphogy kinyílik a szeme.
adjál neki parizert kis darabokban, de ha még nem eszik csak iszik, akkor a tej jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!