Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért kényszeríted ellésre a...

Miért kényszeríted ellésre a macskádat? Azt gondolod, hogy ez neki vagy bárkinek jó?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem neked van igazad. A macskák, ha az ember nem venné maga mellé őket, úgy élnének itt mint a galambok, és rengeteg gondot okoznának. Nekem volt cicám, "szaporítottam" is, mivel születtek kölykei kétszer. Én azokka se értek egyet, akik, ha felmerül itt egy kismacskákkal kapcsolatos kérdés egyből támadnak, hogy miért nincs ivartalanítva, és nagyon valószínűnek tartom hogy jelen esetben is, a Kérdező egy barom. DE Énis bezártam a cicámat mikor nem akartam kölyköket. Mivel oké hogy imádom a kiscicákat, és az a természetes ( Itt megjegyzem azzal se értek egyet ha valaki azon akad ki hogy a cica sokat ellik, mivel szerintem se lesz tőle semmi baja.) hogy ellik, de nem tudok eltartani körülbelül 120 kismacskát, egy macska kb fél évente ellik 3-6 kölyköt, és kb 20 évig él. Nagyon sokan akik nem ivartalanítják a cicát, menhelyre és hasonló helyekre viszik a kölyköket, hogy majd lesz velük valami, ami nem állapot, mivel általában senkinek se kellenek. emellett tényleg sok ivaros macskát csap el egy autó, vagy veszik el, eszi meg egy kutya az utcán, mikor csavarog. És igen a legtöbben egy macskát akarnak, nem huszonötöt. A házi macskának pedig otthont találni nagyon nehéz, ha nincs előre lebeszélve hogy kell a kölyök. Még egyszer hozzáteszem: a kérdező valószínűleg egy gyökér, aki veszekedést akar generálni. De a macska ivartalanításában szerintem semmi rossz nincs, sőt igazán jó dolog. DE azt én se szeretem mikor valaki undorítóan bunkón felelősségre vonja a másik embert, olyan macskával kapcsolatban amihez semmi köze.
2012. ápr. 17. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!