Miért nem wc-zik? Tegnap délután hoztam haza a kiscicát (8 hetes - tegnap választották el az anyjától), és azóta egyáltalán nem wécézett.
Nem kell neki. Fél. A macskák idegen helyre nem piszkítanak. Majd ha otthonának érzi. 2-3 napot a mienk is simán kihagy néha.
Mosakodott már? Ha mosakszik, akkor kezdi otthonosan érezni magát! Ne piszkáljátok, hagyjátok, hadd fedezze fel egyedül a haelyet!
Sok ember egy hétig nem megy nagywc-re amikor idegen helyen van. Nem tud. Pedig mi már milyen civilizáltak vagyunk. Mégis működnek az ösztönök idegen vadászterületen. Előbb-utóbb csak beszokik aTe cicád is. Ne aggódj! Víz legyen előtte!
Vize legyen az fontos.
Meg lehet a régi helyén volt homok és azt szokta meg. Elöször ne macska almot tegyél be, próbáld meg egy kis homokkal. A macskák szeretik elásni a homokt.
Hát nekünk nagyon könnyen megszokta a dolgokat nem is gondoltam volna^^
Már mosdott (mindig mosdik), járkál, bár a teraszról nem megy el, szerencsére, az első éjszakán is túlvagyunk, nem pisilt/kakilt be (!!), de még egyáltalán nem kakilt, pedig viszonylag sokat evett. alutasakost, szárazat mindent.
Bár állitólg a macska szégenli és akkor csinálja ha nem vagyunk ott...
Bár én nemláttam semmitse a tlcán,homok van neki.
Tegnap délelőtt óta van nálunk...remélem nincsbaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!