Ha a macska rászokik a bolti tejre, le lehet szoktatni róla, tehát hogy vizet igyon?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 18:02
1/9 anonim válasza:
Annak a szerencsétlen macskának nem adsz vizet??? Tájokoztatásul közlöm, hogy ez nem valami gagyi mesefilm, ahol a macska tejet iszik, az egér sajtot és a kutya csontot! Azonnal állj le a tejjel, mert tönkreteszed a beleit! Ha eddig még nem mentek volna tönkre...
Miért olyan nehéz utánaolvasni az állattartásnak?
2/9 anonim válasza:
A tej nem helyettesíti a folyadékot. Víz kell minden állatnak. A tej ennivaló. Nem jó neki adni, vagyis nem jó sűrűn adni, mert hasmenésessé válnak.
3/9 A kérdező kommentje:
én vizet adok neki,de nem akarja meginni, egyébként meg nem én adtam neki tejet hanem az előző gazdája.
2012. ápr. 13. 23:13
4/9 Treská válasza:
meg fogja inni a vizet is szerintem. de tejet egy darabig ne adj neki, vagy max ritkán és keveset!
5/9 anonim válasza:
Felnőtt macskának tejet kizárólag vízzel higítva (2:3 részt) szabad adni de csak ritkán!Nekik a tej nem inni - hanem ennivaló.Mivel nem tudják megemészteni a benne lévő tejcukrot hasmenést kapnak.Friss víz mindig legyen neki kitéve (még akkor is ha nem látod őt inni,nem isznak valami gyakran)!Egyébként meg simán leszokik róla ha nem adsz neki.
6/9 anonim válasza:
Hívni kell egy-két keményen bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg a kis köcsögöt feszítővassal, hegesztőpisztollyal.... (Pulp Fiction)
Minek kellene vízre szoktatni?
7/9 anonim válasza:
Ha tejet szeretnél neki adni, akkor mindig higítsd langyos vízzel. Ha szeretnéd leszoktatni a cicádat a tejivásról, akkor szintén öntsd fel vízzel, majd fokozatosan tegyél bele kevesebb tejet, s a végén meglátod, már nem is fog neki hiányozni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem adsz neki tejet, kénytelen lesz leszokni róla, nem túl bonyolult ez.
9/9 vaszily katalin válasza:
hm.ez ismerös.nekem minden regel az ablakomba nyávog a tejért a cica s ha be engede m a konyhába már a mikro hangjára dörzsölödik,s nyávog.meg ha reggel meghaljalépteimet már ozz van az ablakba.EZ EGY KERTESHÁZBAN VAN.5ÉVES,HÜSÉGES lány cica .ó tejezik regelente én kávézom.és van külön tányérja viznek s kajcsinak is ,néha az esöviz joban izlik neki,de nem a tejnél,de szerintem ha nics tej nem iszik ez volt nálam is kapot hejete levest mert én is szeretem a levest.meg nem volt más beérte hus vagy csont levesel.nem csak azért szokot nyávogni hanem rámnéz nyekereg s már az őlemben van.van mikor kertészkedek s ö meg a hátamra kuporog s dorombol.egeret is hazahoza megmutatni,ja FONTOS.Atej segiti aban ha gyikot eszik.mert a gyiktol lesoványodik.a macskának nics kerités ,a kutyának igen.szerintem.semlegesiti a tej a mérgeket valamijen szinten.én mig tehetem adok neki tejet mert kertesházban ki tudja mit szed ösze véletlenül.meg morzsi kutyatápot eszik a kutyával,meg néha házikosztot,akemény ropogtatni valo véget még nem volt fogfájása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!