A ti macskátok hogyan szült?
Figyelt kérdés
terhes kiscicám és nem tudom mi lenne neki a jó. inkább a lakásban szüljön vagy a garázsban ? a ti cicátoknál hogy történt ez az egész ?2012. ápr. 12. 16:15
11/15 anonim válasza:
Sehogy, mert ivartalaníttattam.
Minden kiscicának van már gazdája? Na, ez a mondat idegesít fel a legjobban. Ezt mondjátok ti, akik felelőtlenül tartjátok a macskáitokat.
Ha azt sem tudod, mennyi kiscica fog születni, hogyan találtál nekik gazdát?
12/15 anonim válasza:
Miért nálunk is így volt. öten kértek kiscicát előre. négy kiscica lett. De ha esetleg 8 kiscica született volna, meghirdetjük, és hamar lesz gazdijuk. És akkor talán meg is tarthattam volna egyet.
13/15 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló azért írtam ezt mert így van ! az első szülésnél maximium 4 cica szokott születni. négynek van gazdája! ha kevesebb születik valaki nem kap.. lesz helye ne aggódj!
2012. ápr. 16. 15:43
14/15 anonim válasza:
Az aggódás annak szól, hogy ennek a négynek lesz gazdája (nem feltétlenül az egész életükre, mert a tapasztalatok szerint a rutintalanul magánszemélytől örökbe adott cicák 50%-a rossz sorsra jut), de garantáltan tovább szaporodnak, egy év múlva 16 cica lesz belőlük. Ősszel nálad már lehet 8 cica, akiktől jövő tavaszra 32 cica születhet+ a 16 cica 4 kölyke, az összesen 96 cica. És még el sem telt két év. Nekik is mind jó gazdijuk lesz egész életükre???
15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a kioktatást! a cicánkat ivartalanítani akarjuk ha megszült! nem szeretnénk minden tavasszal és ősszel kismacskákat! a kérdésem viszont nem ezzel volt kapcoslatos de látom vannak itt emberek akik nagyon ráérnek hogy a másikat oktatgassák...
2012. ápr. 17. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!