Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszédunk agyonverte a...

A szomszédunk agyonverte a kedvenc macskánkat, hogyan viselkedjünk velük ezek után?

Figyelt kérdés
Hagyjuk annyiban a dolgot,és továbbra is jópofizzunk velük a történtek ellenére,vagy álljunk valahogy bosszút? Szerintetek milyen ember az ilyen,aki miután agyonverte a macskát,utána átdobja a kerítésen a mi telkünkre?Ja,és nagyon jól tudták,hogy a mi macskánk,mivel ilyen különleges félperzsa macska nem is volt a környéken másik:((

2012. ápr. 12. 13:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis 15/20-as*
2012. ápr. 12. 14:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Állát orvosnak szólni, mivel az meg tudja mondani, hogy verésnyomok vannak-e.

2. Ha vannak, akkor szólhatsz az állatvédőknek.

2012. ápr. 12. 14:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznék előttem szólóhoz. Orvos megvizsgálja hogy van e törött csont és ütési nyom.

Amúgy gratulálok a szép családtaghoz,undorító hogy ilyet képes megtenni a vallásos szadista!

Soha többet még a portájára sem mennék,köszönni sem köszönnék/pláne ha doki bizonyítja ,hogy tényleg agyonverte/ nemhogy jópofizzak továbbra is!

2012. ápr. 12. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Jézusom, az ilyet nem bírom felfogni, agyonverném azt az embert, aki bánt egy állatot, hát milyen lelke van már ennek? Részvétem!
2012. ápr. 12. 15:00
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
Valamit nem értek. Ha nincs szemtanú, sem külsérelmi nyom, miből feltételezed hogy agyon lett verve, és át lett dobva hozzátok? Mi van ha mérget evett valahol, és ott pusztult el ahol megtaláltátok? Vagy valami szívbetegsége volt, és amiatt halt meg?
2012. ápr. 12. 15:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy kérdezzétek meg az állatorvost, és állatvédőkkel beszéljetek. Ők biztos, hogy nem hagynak annyiban ilyesmit.

Sajnos nekünk is van ilyen szomszédunk. Két kiscicám halt meg, egymás után, pedig nem voltak betegek. Bizonyítani nem tudtuk, csak annyit láttunk, hogy a szomszéd udvarán kaja van kirakva egy tálba, neki pedig nem volt állata.

Ezek után nemhogy nem jópofizok a szomszéddal, nem is köszönök neki. Legszívesebben kipusztítanám az egész családját.

2012. ápr. 12. 17:25
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Jópofizzatok? Mert 76 éves?? Én azonnal átmentem volna és jól megmondtam volna neki. Ha meg mindennap templomba jár, attól még meg tette amit tett. Én a helyedben levegőnek nézném, nem köszönnék neki és nem is segítenék rajta. Idegrohammal mentem volna hozzá! Szerezz okosan bizonyítékot és jelentsd fel! Az állatvédők biztosan segítenek rajtad, akár interneten is!
2012. ápr. 13. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!